| Hoşgeldin Ziyaretçi |
Mesaj atabilmek için forumumuza kayıt olmalısınız.
|
| Çevrimiçi Kullanıcılar |
Şu anda 36 çevrimiçi kullanıcı var. » 0 üye | 35 Misafir Applebot
|
| En Son Konular |
No Commitment, Just Pleas...
Forum: My Forum
Son Mesaj: mahiralemdar
12-17-2025, 04:05 AM
» Cevaplar: 2
» Gösterim: 3,349
|
Looking for a good time M...
Forum: My Forum
Son Mesaj: mahiralemdar
02-06-2025, 02:07 AM
» Cevaplar: 1
» Gösterim: 3,349
|
Gantt Çizelgesi: Proje Yö...
Forum: Webmaster Köşesi
Son Mesaj: seocum59
07-03-2024, 08:44 AM
» Cevaplar: 0
» Gösterim: 161
|
Donmadan İptv Hizmetleri
04-14-2021, 12:00 PM
» Gösterim: 154
|
haber sitesi tanıtmı
09-08-2020, 08:23 AM
» Gösterim: 156
|
Esenyurt İkinci El Eşya A...
Son Mesaj: ajans207
04-27-2020, 11:49 PM
» Gösterim: 164
|
Sait İskender
03-08-2019, 02:33 PM
» Gösterim: 149
|
Iyzico abonelik tahsilatl...
03-08-2019, 02:18 PM
» Gösterim: 160
|
Iyzico abonelik tahsilatl...
03-08-2019, 05:56 AM
» Gösterim: 158
|
Prodüksiyon ve Organizasy...
03-06-2019, 06:35 AM
» Gösterim: 151
|
|
|
| Tam Altın Fiyatı |
|
Gönderen: osman75 - 04-02-2016, 03:20 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Altın çok kullanılan bir maden olmakla birlikte, bu maden ülkemizde birçok alanda kullanılmaktadır. Kimyanın bir elementi olmanın yanı sıra, altın değeri ile de son yıllarda oldukça büyük değer kazanmıştır. Altının fiyatlandırılmasında oldukça yüksek olması alternatiflerinin üretilmesine neden olmuştur. Ancak ilk üretimi ile tam altın 22 ayar olması ve 7.00 gramı ile büyük bir ağırlığa sahiptir. Tam altın üretilen altınların adlandırılmasında da büyük öneme sahiptir. Tam altın 7.00 grama sahipken 3.50 grama sahip altın ise yarım altındır. Böylelikle çeyrek ve gram altın üretilmiş ve piyasaya sunulmuştur. Bu seçenekleri ile her fiyat aralığında bulunan altın seçenekleri fiyatı nedeni ile son zamanlarda daha çok alternatife neden olmuştur.
Tam altın fiyatlarıyla ilgili daha fazla bilgi almak için altin.biz.tr/tam-altin-fiyati sayfasını ziyaret ediniz.
|
|
|
| Beyaz Eşya Alanlar |
|
Gönderen: osman75 - 04-01-2016, 09:33 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
İkinci el beyaz eşya alanlar ya da almayı düşünenler; İstanbul'da satmayı düşündüğünüz ya da almak istediğiniz bütün ikinci el eşyalarınızın değerini bizler iletişim seçeneklerimizden herhangi biri sayesinde irtibata geçebilirsiniz. Bayrampaşa ikinci el eşyalarınızın resimlerini bizlere mail ya da alma seçeneklerinden herhangi biri sayesinde bizlere göndermeniz durumunda bizler sizlere en fazla 5 dakika içinde fiyat teklifimizi sunmaktayız. Sizler teklifimizi kabul etmeniz durumunda ise adresine bir araç sevk ediyoruz. İkinci el eşya Kağıthane servisimiz sayesinde de ödemesini nakit bir şekilde yapıyor ve yükleme işlemine hemen başlıyoruz. Sizlerde Avcılar ikinci el eşya alanlar evlerin nerede ise en temel ihtiyaçlarından olan bu beyaz eşyalardan çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, fırın vb. en önemli beyaz eşyalardır. Beyaz eşyaların kullanım ömrü genellikle en fazla 5 ile 10 yıl arasında değişiklik göstermektedir. Bizler bu duruma göre beyaz eşya olarak aldığımız ürünlerin kesinlikle 4 yılı aşmış olan ikinci el beyaz eşya olanları almamakta ve de satmamaktayız. Eğer beyaz eşyalarınızın ömrü dolmuş, sizlerde sürekli tamire göndermekten bıktı iseniz lakin bu durumda da yeni bir beyaz eşya almaya da bütçeniz yetmiyorsa ise yine tüm ev eşyalarında yer aldığı gibi beyaz eşyada da bizler siz değerli müşterilerimizin yardımınıza koşmaktayız. 4 ay ile 5 yıl arası kaliteli, sağlam, garantisi devam etmekte olan beyaz eşyaları bizden temin edebilir ya da bize sizlerde satabilirsiniz.
|
|
|
| Yurtdışı eğitimi için doğru adres |
|
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 07:05 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Site Adresi: http://www.eduvizyon.com
Açılış Tarihi: 11Yıl 5 Ay
Kullanılan Yazılım:Özel tasarım
Tanıtım Yazısı:
Yurtdışı eğitimi için doğru adres
Yurtdışında öğrenim görmek isteyenler ancak karar veremeyenler sizlere adım adım tüm konularda yardımcı oluyoruz. Hangi meslek için hangi okullar düşünülmeli konusunda profesyonel destek sağlıyoruz. Mesleki yönelimlerinize göre en doğru tercihi yapmanızı sağlıyoruz. Seçeceğiniz meslek ve okulun hayatınızın tüm evresinde sizlere artı katan bir tercih olmasını sağlıyoruz. Bir Yabancı dil eğitimi için yurtdışı dil okulları hakkında tüm bilmek istediklerinizi güvenilir bilgilerle sizlerle paylaşıyoruz. Dil okulları hakkında fiyatlandırma politikaları, konaklama ve merak ettiğiniz tüm doğru bilgiler bizler tarafından sizlere istediğiniz zaman sunulabilir.
Yurtdışı eğitim fırsatı sizler tarafından en doğru şekilde değerlendirildiği sürece hayatınıza artılar katacak ve mesleki hayatınızda sizleri farklı yerlerde konumlandıracaktır. Doğru tercihlerde bulunmanız için uzmanlarımız aracılığı ile sizlere hizmet sunuyoruz ve eğitim programları hakkında ayrıntılı tüm bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz. İlgili makaleler için sitemizdeki makaleleri öneriyor ve iletişime geçtiğiniz takdirde daha ayrıntılı bilgiyi sizlere vereceğimizi temin ediyoruz. Gerekli tüm teknik destek için bizler en doğru adres olduğumuzu garanti ederiz.
|
|
|
| Kanada'da Eğitim |
|
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 06:24 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Site Adresi: http://www.kanadaegitimfuari.net
Açılış Tarihi: 4Yıl 8 Ay
Kullanılan Yazılım:Özel tasarım
Tanıtım Yazısı:
Kanada'da Eğitim
Kanada dil öğrenimi için en çok tercih edilen ülkelerden biridir. Geniş bir coğrafyaya sahip olan bu ülke hem Fransızca hem de İngilizce konuşulması sebebiyle sizlere iki kat daha fazla verim sağlamaktadır. Birçok ülkeye göre de Kanada oldukça ekonomik fırsatlarla sizleri karşılamaktadır. Farklı üniversite seçenekler ve dil okulları sayesinde sizler oldukça geniş bir seçme hakkına sahipsiniz. Öğrenmek istediğiniz tüm okullar hakkında sizlere bilgi veriyoruz. Öğrenim görmek istediğiniz eğitim alanını seçmek ve üniversitelerin ilgili alanları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız bizlerle iletişime geçiniz. Tüm bilmek istediğiniz konularda sizlere destek sağlayalım. Kanada üniversiteleri hakkında tüm ayrıntılar güncel olarak sitemizde mevcuttur.
Yabancı dil eğitimini hakkında sizlere tüm Kanada dil okulları hakkında en doğru ve güvenilir bilgileri paylaşıyor ve en doğru tercihi yapmanız için uzmanlarımızla sınırsız destek sunuyoruz. Sitemizde daha ayrıntılı bilgiler mevcut olup bunun yanında öğrenmek istediklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. En güncel Kanada fırsatları için sizleri bilgilendiriyoruz. Uygun eğitim fırsatlarını kaçırmamak için bizlerle iletişime geçiniz. Güvenilir bilgiler ışığında yardımcı olmak için sizleri bekliyoruz.
|
|
|
| Yurtdışında Dil Eğitimi Programları |
|
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 05:55 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Site Adresi: http://www.taksitleyurtdisiegitim.com
Açılış Tarihi: 2Yıl 6 Ay
Kullanılan Yazılım:Wordpress
Tanıtım Yazısı:
Yurtdışında Dil Eğitimi Programları
Gençlerimizden başlayarak farklı yaşlardan birçok yurttaşımız yabancı ülkelere dil eğitimi almak için gitmektedir. Hal böyle olunca bizler de uzman yurtdışı eğitim danışmanlığı yapan ekip üyelerimizle yaptığımız araştırmalar sonucunda sitemizde yurtdışında yabancı dil eğitimi alınabilecek en kaliteli ve ekonomik okulları ve programları sıraladık.
Yabancı ülkeler içerisinde kaliteli ve kaliteli olduğu kadar ucuz programlara sahip olan ülkelerin başında Avustralya gelmektedir. Avustralya'da yer alan dil okulları anadilleri İngilizce olmalarının verdiği avantajla çok yararlı programlar hazırlamışlardır. Ayrıca ülkelerine gelecek konuk öğrenciler için kalacak yer, yeme - içme alışkanlıkları, ülkelerinde gezilecek - görülecek yerler ve diğer yabancı kursiyer ve kendi ülkelerindeki gençlerle kaynaşmaları için çeşitli çalışmalar yapmışlardır. Bu anlamda Avustralya dil okulları hem ekonomik hem de çok iyi eğitim veren kurumlardır.
Türkiye'de çok sayıda genç yabancı dil eğitimi için Avrupa ülkelerine veya Amerika Birleşik Devletleri'ne dil eğitimi için gitmektedir. Buralarda da çok iyi dil kursları ve dil programları olmakla birlikte Avustralya ile karşılaştırıldıklarında Avustralya'nın farklı ve eşsiz seçenekler sunduğu gözlemlenmektedir.
|
|
|
| Yurtdışında okumak |
|
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 05:19 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Site Adresi: http://www.aloyurtdisiegitim.com
Açılış Tarihi: 1 Yıl 9 Ay
Kullanılan Yazılım:Özel-Tasarım
Yurtdışında okumak
Yurtdışında bir başka ülkede eğitim almak isteyenler veya ülkesinde almış olduğu eğitimi yurtdışı eğitimi ile desteklemek isteyenler için tüm öğrenmek istediğiniz konuları sizlerle paylaşıyoruz. Yurtdışında eğitim almak isteyenler için hangi ülkede eğitim görmek gerektiği konusu zor karar verilen bir aşamadır. Eğitim görmek istediğiniz alanı belirledikten sonra sizler için mesleki yöneliminize uygun en cazip ve doğru ülkeleri sizlere sunuyor ve bilmek istediklerinizi yanıtlıyoruz. Ayrıca merak ettiğiniz ülkede sizler için ne gibi eğitim fırsatları var güncel olarak sizlerle paylaşıyor karar vermenize yardımcı oluyoruz. Yurtdışı yüksek lisans programlarına katılmak isteyenler için ise öğrenim görmeyi düşündüğü okulun yüksek lisans eğitim sistem programı hakkında sizleri aydınlatıyor ve gerekli evraklar, fiyatlandırma listesi ve vize işlemleri gibi tüm ayrıntıları aşamalarıyla sizlerin bilgilerine sunuyoruz.
Yurtdışında eğitim almak isteyen herkese bu konuda karşılaşacakları aşamaları anlatıyor ve tüm merak ettiklerinizi uzman kadromuzun yardımıyla sizlerle paylaşıyoruz. Ayrıntılı bilgi izin sitemizi ziyaret edebilir veya bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
|
|
|
| Malta'da İngilizce Öğrenmek |
|
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 03:23 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Site Adresi: http://www.maltaegitimrehberi.com
Açılış Tarihi: 3 Yıl 2 Ay
Tanıtım Yazısı:Malta'da İngilizce Öğrenmek
Bulunduğumuz çağda hangi meslek mensubu olursanız olun alanınızla alakalı olan yabancı dili bilmek sizi meslektaşlarınız içinde çok daha farklı bir konuma koyacaktır. Bu sayede uluslararası alanda mesleki araştırmalar yapabilecek ve kendinizi daha ön plana çıkarabileceksinizdir. Bir yabancı dil eğitimi almak için geç vakit tabiri yoktur. Hiçbir zaman geç değildir. Karar verme aşamanızı sizlere sunacağımız profesyonel destek ile birlikte hızlandırıyor ve en sağlıklı kararı verebilmeniz için yardımcı oluyoruz.
Günümüzde her meslekte artık geçerlilik kazanmış olan İngilizce, birçok insan için her seferinde başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Belki birçok dershaneye gidilmiş belki de evde kendi çabalarınızla belirli bir seviyeye gelmeye çalışmışsınızdır. Bütün bunlara harcadığınız vakit ve elinizdeki başarı birbiriyle çoğu zaman orantısız kalmıştır. Buradaki en temel eksiklik konuşmaktır. İngilizce aslında elimizdeki başarısızlıklara inat oldukça basit bir mantığa ve konuşmaya dayalı bir dildir. Sizleri İngilizce dil eğitimi için oldukça yoğun rağbet gören Malta ile tanıştırmak isteriz. Malta dil okulları İngilizce öğrenmek için çok doğru bir tercihtir. Malta dil okulu fiyatları ile ilgili olarak sitemizden bilgi edinebilir ve bizlerle iletişime geçerek öğrenmek istediğiniz her konuyu bizlerle paylaşabilirsiniz.
|
|
|
| Uygun Uçak Bileti Tavsiyeleri |
|
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 02:46 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Site Adresi: http://www.ucakbiletirehberi.net/
Açılış Tarihi: 3 Yıl 11 Ay
Tanıtım Yazısı:
Uygun Uçak Bileti Tavsiyeleri
Yurtiçi ve yurtdışı seyahatleriniz için en uygun uçak bileti fiyatları sitemizde mevcuttur. Seyahat amacınız ister eğitim, ister turizm ister ziyaret olsun en kısa zamanda gitmek istediğiniz yere ait tüm uygun fiyatları sizlerin bilgisine sunuyoruz. Yurtdışı eğitimleri için de yurtdışı uçak bileti fiyatları hakkında daha farklı kolaylıklar sağlıyoruz. En uygun ve bütçenize göre en ekonomik olan uçak biletleri hakkında ilgili haberlere sitemizden kolaylıkla ulaşmanız mümkündür.
Bahara girdiğimiz şu günlerde çoğu insan yaz aylarında nasıl vakit geçireceğine dair kararlar vermeye ve daha şimdiden biletlerini almaya başlıyorlar bile. Bilet fiyatları çok kısa zamanda yurtiçi ve yurtdışına olduğu fark etmeden birkaç katı fiyatına ulaşacaktır. Sizlerin istekleri doğrultusunda sizlere rehberlik ediyoruz. Güncel olarak uçak biletleri haberlerini en doğru şekilde sitemizde paylaşıyoruz ve kampanyalar hakkında sizleri bilgilendiriyoruz. Her havayolu şirketine ait fiyat kontrollerini güncel olarak sizin yerinize araştırıyoruz. Yalnızca nereye gitmek istediğinizi söylemeniz yeterlidir. Bizlerle, en kısa zamanda gitmek istediğiniz yere ait uçak biletinizi en uygun fiyata almanız mümkündür. Bizlerle iletişime geçiniz.
|
|
|
| Bodrum parça eşya taşıma |
|
Gönderen: osman75 - 04-01-2016, 01:41 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Parça eşya taşıma tamamen organizasyon ve plan gerektiren bir hizmet dalıdır. Parça eşya taşıma hizmeti verebilmek ve bunu uygun fiyatlar ile müşterilerine sunabilmek için yurt genelinde bir ağa sahip olmak gerekir. İstanbul parça eşya taşıma firmamız yurt genelinde bu ağı sağlayan bir iki firmadan biridir. İstanbul parça eşya taşıma için firmamız ile iletişime geçtikten sonra sizlere uygun zaman ve eşya durumunuza göre en ideal plan sunulur. Bu plan sizin en az para ödeyerek parça eşyalarınızın diğer il ve ilçelere gönderilmesini sağlayacaktır. İstanbul parça eşya taşıma hizmetimiz zamanında ve güvenilirlik üzerine çalışılan bir evden eve nakliyat dalıdır. İstanbul firmamız İstanbul’dan Bodrum’a, Bodrum’dan Ankara ya yani yurdun dört bir köşesine bu hizmeti gerçekleştirmektedir. Ankara parça eşya taşıma hizmetini tüm illerimizden Ankara ya ve Ankara’dan tüm diğer illerimize gerçekleştirmekteyiz. Ankara parça eşya taşıma içinde bizi rahatlıkla arayabilirsiniz. Sadece il bazında çalışmayan İstanbul parça eşya taşıma firmamız Bodrum gibi tatil beldelerimize de parça eşya taşıma hizmeti sunmaktadır. Bodrum parça eşya taşıma hizmeti ile oldukça ekonomik fiyatlar ile eşyalarınızın yurt içinde dağıtımını gerçekleştirebilirsiniz. Bodrum parça eşya taşıma hizmeti özellikle yaz aylarında hemen hemen her gün gerçekleştirdiğimiz bir hizmettir. İstanbul’da bulunan merkezimiz sizlere her konuda yardımcı olacaktır.
|
|
|
| Yurtdışına En Uygun Bilet |
|
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 01:31 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Site Adresi: http://www.taksitleucakbileti.com
Açılış Tarihi:2 Yıl 6 Ay
Tanıtım Yazısı:
Yurtdışına En Uygun Bilet
Yurtdışına çıkmak istiyorsanız bunu sizler için şehirlerarası yolculuk yapmak kadar kolay bir hale getiriyoruz. Yalnızca yurtiçi mi yoksa yurtdışı mı seyahat edeceğinize ve hangi şehre veya ülkeye gitmek istediğinize karar vermeniz kafi olacaktır. Sitemizde taksitler halinde kolay ödeme yöntemleri ile uçak bileti fiyatları mevcuttur. Taksitle uçak bileti almak istiyorsanız ve bütçenize en uygun bileti arıyorsanız tek yapmanız gereken sitemizi incelemek ve bizlerle iletişime geçmek. Tüm havayolu şirketlerine ait uçuşlar ve ucuz uçak bileti fiyatları ile sizlere yardımcı oluyoruz.
Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte yılın stresini atmak isteyen, yurtiçi ve yurtdışı uçak biletleri kampanyalarından yararlanmak isteyen herkes sitemizi mutlaka ziyaret etmelidir. Güncel kampanya bilgilerimiz ile fırsatları kaçırmadan tatil biletlerinizi temin ediniz. En ekonomik olan bileti bulabilmeniz için sizlere yardım ediyor ve bütçenize katkıda bulunuyoruz. Yüksek bilet fiyatlarına vereceğiniz ücreti tatiliniz için harcayın. Seyahat amacınız ne olursa olsun bu seyahati daha keyifli bir hale dönüştürmek için fırsatları iyi değerlendirmek istediğinizi biliyoruz. Bunun için uçak biletinizin fiyatını sizler için en alt limite çekiyoruz. Ayrıntılı bilgi için sitemizi ziyaret ediniz.
|
|
|
|