Hoşgeldin Ziyaretçi
Mesaj atabilmek için forumumuza kayıt olmalısınız.

Kullanıcı Adı

Şifre

Forumlarda Ara

(Gelişmiş Arama)

Forum İstatistikleri
» Üye Sayısı: 583
» En Son Üyemiz: Charleslauby
» Konu Sayısı: 1,679
» Mesaj Sayısı: 1,695

Tam İstatistik

Çevrimiçi Kullanıcılar
Şu anda 34 çevrimiçi kullanıcı var.
» 0 üye | 33 Misafir
Applebot

En Son Konular
No Commitment, Just Pleas...
Forum: My Forum
Son Mesaj: mahiralemdar
12-17-2025, 04:05 AM
» Cevaplar: 2
» Gösterim: 3,349
Looking for a good time M...
Forum: My Forum
Son Mesaj: mahiralemdar
02-06-2025, 02:07 AM
» Cevaplar: 1
» Gösterim: 3,349
Gantt Çizelgesi: Proje Yö...
Forum: Webmaster Köşesi
Son Mesaj: seocum59
07-03-2024, 08:44 AM
» Cevaplar: 0
» Gösterim: 161
Donmadan İptv Hizmetleri
04-14-2021, 12:00 PM
» Gösterim: 154
haber sitesi tanıtmı
09-08-2020, 08:23 AM
» Gösterim: 156
Esenyurt İkinci El Eşya A...
Son Mesaj: ajans207
04-27-2020, 11:49 PM
» Gösterim: 164
Sait İskender
03-08-2019, 02:33 PM
» Gösterim: 149
Iyzico abonelik tahsilatl...
03-08-2019, 02:18 PM
» Gösterim: 160
Iyzico abonelik tahsilatl...
03-08-2019, 05:56 AM
» Gösterim: 158
Prodüksiyon ve Organizasy...
03-06-2019, 06:35 AM
» Gösterim: 151

Yurtdışında Dil Eğitimi Artık Çok Kolay
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 12:52 PM - Forum: Webmaster Köşesi - Cevap Yok

Site Adresi: http://www.egitimilani.com
Açılış Tarihi: 4 yıl 9 ay
Kullanılan Yazılım:Wordpress
Tanıtım Yazısı:
Yurtdışında Dil Eğitimi Artık Çok Kolay
Artık yabancı dil eğitimi almak içerisinde bulunduğumuz çağda çok kolay bir hal almıştır. Birçok farklı ülke size dil eğitimi imkanı sunmaktadır. Dil okulları ile ilgili olarak öğrenim görmek istediğiniz ülkeler hakkında ayrıntılı olarak bilmek isteyeceklerinizi sizlere sunuyoruz. Öğrenmek istediğiniz dil hangisi ise en popüler olan dil okullarını sıralayıp fiyatlandırma listeleri ile karar verme aşamanızı hızlandırıyoruz. Bu konu hakkında sitemizin eğitim ilanları bölümünü inceleyip bilgi sahibi olabilirsiniz.
İhtiyaçlarınız ve gereksinimleriniz doğrultusunda sizleri en çok tercih edilen okullar ve bu okulların indirim fırsatları hakkında güncel haberler ile sizlere hizmet veriyoruz. En çok rağbet gören dil olan İngilizce hakkında bilmek istediklerinizi İngiltere dil okulu fiyatları ile birlikte sizlerin bilgisine sunuyoruz. Gün geçtikte rağbet gören okullar hakkında bilgilendiriyoruz. Ayrıca mesleki eğiliminize yönelik olarak da istediğiniz takdirde önerilerimizle de sizleri aydınlatabiliyoruz.
Yurtdışında eğitim imkanı bu konuda araştırma yapmamış ve ilk kez deneyimleyecek olan kimseler için oldukça külfetli ve zor bir iş olarak düşünülebilir. Bu bir bakıma da doğrudur. Ancak seçeceğiniz okul ve yer doğru değilse. Biz sizler için taksit imkanları ile birlikte ücret fırsatları doğrultusunda en ucuz şekilde ve en doğru okulda eğitiminizi almanız için sizleri destekliyor ve yardımcı oluyoruz.

Bu öğeyi yazdır

Agario Private Server
Gönderen: osman75 - 04-01-2016, 12:01 PM - Forum: Webmaster Köşesi - Cevap Yok

Son zamanlarda birçok kişinin yakından takip ettiği ve severek oynadığı oyunlardan bir tanesi olan Agario oyunu ile ilgili oyun severlerin merakla beklediği olay gerçekleşti. Oyunu bilen herkes biliyor ki oyunun amacı küçük bir balonu kontrol ederek, oyuncunun kendisinden küçük olan balonları yiyerek maksimum derecede büyümesi ve bu şekilde devam etmesidir. Online olarak oynanan oyunla ilgili birçok kişi kendi Agario private server ayarlarını yaparak kendi bildiği kişilerle oyunu oynayabiliyorlar.

Öncelikli olarak Agario private server kurulumu için Windows, Mac ya da Linux tabanlı bir işletim sistemi kullanmak gerekiyor. Sonrasında kendi serverınızı kurmak için Nodejs Package Manager isimli uygulamanın kurulması gerekiyor. Son olarak ise tabi ki agar io serverın kaynak kodlarının kullanılması gerekiyor. Bu kodların kullanılabilmesi için bilgisayarınızda git command line tools kurulu olması gerekiyor. Eğer zaten bu uygulama mevcutsa yapmanız gereken tek şey kütüphaneyi klonlamaktır. Tüm bu işlemlerden sonra komuıt satırına npm start komut satırına yazarak sorunsuz bir şekilde serverı başlatabilir ve tarayıcınıza ilgili adresi kopyalayarak oyuna başlayabilirsiniz.

http://agarstrike.com

Bu öğeyi yazdır

Yurtdışında eğitim görmek
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 11:33 AM - Forum: Webmaster Köşesi - Cevap Yok

Site Adresi: http://www.izmiryurtdisiegitim.net/
Açılış Tarihi: 5 Yıl 6 Ay
Tanıtım Yazısı:
Yurtdışında eğitim görmek
Yurtdışında görmek istediğiniz eğitim alanına yönelik olarak sizlere farklı eğitim programları seçenekleriyle hizmet veriyoruz. Hangi mesleği seçeceğiniz konusunda istekleriniz ve yönelimleriniz dahilinde önerilerde bulunuyoruz. Mesleğinizi belirlemiş iseniz seçmiş olduğunuz mesleğe en uygun hangi üniversite olduğunu eğitim programları ile birlikte sizlerle paylaşıyor ve fırsatlarını sizlerle birlikte güncel olarak paylaşıyoruz. İzmir yurtdışı eğitim danışmanlığı sizlerin eğitim alanında en doğru tercihleri yapmasına yardımcı oluyor.
Yurtdışı dil okulları ile dil eğitimini desteklemek veya eğitimine en baştan başlamak isteyenler için ülkelere göre sizleri bilgilendiriyor ve ülkelerin kendi içlerinde de ayrı ayrı tüm dil okulları ve üniversiteleri hakkında sizleri aydınlatıyoruz. Bir yabancı dil eğitimine başlarken hangi dil okullarının sizin için en uygun olduğunu veya en cazip fiyatlara sahip okulların hangileri olduğu konusunda araştırmalarımız neticesinde sizlere güvenilir bilgiler sunuyoruz. Bir dil okuluna karar vermeden önce ne gibi konuları incelemeniz gerektiği konusunda size başlıklar halinde bilgiler veriyoruz. En kısa sürede en iyi neticeyi alabilmeniz için başta sizin öğrenim gayretiniz olmak üzere diğer tüm konularda sizlerin öğrenimi için güncel ve doğru bilgi paylaşımını sağlıyoruz.

Bu öğeyi yazdır

Yurtdışında eğitim için profesyonel destek
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 06:18 AM - Forum: Webmaster Köşesi - Cevap Yok

Site Adresi: http://www.onlineyurtdisiegitim.com
Açılış Tarihi: 1 Yıl 9 ay
Kullanılan-Yazılım:Wordpress
Tanıtım yazısı:
Yurtdışında eğitim için profesyonel destek
Yurtdışında eğitim görmek içerisinde bulunduğumuz zamanın iş hayatında aranan önemli bir kriter haline gelmiştir. Bundan dolayı da artık gençlerin hayali durumundadır. Çağımızın bir getirisi olarak artık birçok farklı eğitim imkanı bizlere sunulmaktadır. Hangisine karar vereceğimizi belirlemede de önümüze birçok farklı seçenek çıkmaktadır. Geleceğiniz ile ilgili vereceğiniz bu karar sizi seçeceğiniz mesleki hayatın sonuna kadar da etkileyecek bir karar olacaktır. Bu anlamda hangi üniversiteyi veya hangi dil okulunu seçeceğiniz ile ilgili yurtdışı eğitim danışmanlığı ile sizleri profesyonel kadromuzla aydınlatıyoruz. Sizlerin vereceği kararın en doğru karar olması için tüm verileri sizlere sunuyoruz.
Yurtdışında eğitim görme fikri akla geldiğinde hangi yabancı dili seçeceğiniz fikri beraberinde önce İngilizce dilini getirmektedir. Çünkü İngilizce uluslararası alanda aranan ve geçerlilik kazanmış bir dildir. Sizlerin en kısa sürede ve kalıcı İngilizce öğrenmeniz için tüm indirimli İngiltere dil okulları seçeneklerini bilginize sunuyor ve İngilizceyi doğru adreste öğrenmenizi sağlıyoruz.

Bu öğeyi yazdır

Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 05:41 AM - Forum: Webmaster Köşesi - Cevap Yok

Site Adresi: http://www.ankarayurtdisiegitim.net
Açılış Tarihi: 5 yıl 6 Ay
Kullanılan yazılım: Wordpress
Tanıtım yazısı:
Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Yurtdışında Eğitim için Danışmanlık Hizmeti
Yurtdışında dil eğitimi görebilmek için sizlere en iyi imkanı sunan ülkeleri tercih etmelisiniz. Fakat hangi ülkeler hakkında araştırma yapmanız gerektiği konusunda da karar veremiyorsunuz. Sizlerin tüm kararsızlığını giderecek uzman kadromuzun bulunduğu Ankara yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmetimiz sayesinde sizlerin doğru tercihte bulunmasına yardımcı oluyoruz. Ankara yurtdışı eğitim , sizlerin öğrenmek istediği tüm soruları güvenilir bilgi ve kadrosuyla yanıtlıyor.
Bir dil okuluna gidebilmek için sizin bütçenize en uygun olan fakat en kaliteli hizmeti veren okulları sizlere sunuyoruz. Ekonomik boyutu ile beraber gerekli olan belgeler ve vize işlemleri için istenilen evraklar hakkında sizlerin sorularına cevap veriyoruz ve tüm merak ettiklerinizi sizlere en doğru bir biçimde sunuyoruz.
En çok tercih edilen dil okulları ve uyguladıkları eğitim sistemleri ile size sundukları imkanlar doğrultusunda yapacağımız ayrıntılı anlatımlar neticesinde sizlere ışık tutuyor ve yurtdışı eğitimi konusunda sizlere profesyonel destek sunuyoruz. Web sitemizi ziyaret ediniz ve tüm merak ettikleriniz için bizimle mutlaka iletişime geçiniz.

Bu öğeyi yazdır

Amerika'da Yabancı Dil Eğitimi
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 04:15 AM - Forum: Webmaster Köşesi - Cevap Yok

Site Adresi: http://www.amerikadaoku.com
Açılış Tarihi: 3 Yıl
Kullanılan Yazılım: Wordpress
Tanıtım Yazısı:
Amerika'da Yabancı Dil Eğitimi
Amerika'da Eğitim
Yurtdışında eğitim görmek isteyen insanların aklına ilk gelen ülke Amerika olmuştur. Amerika'da eğitim görmek veya Amerika dil okulları ayrıcalığı ile İngilizceyi öğrenmek istiyorsanız sizi ne gibi şeyler beklediği konusu hakkında en doğru ve güvenilir bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz. Bilindiği üzere bir dil en iyi kendi ülkesinde öğrenilir. Amerika size dil eğitimi konusunda oldukça fazla seçenek sunmaktadır. Bir dil okuluna karar verirken birçok faktörü düşünmeniz ve hesaplamanız gerekmektedir. Aksi halde hesapta olmayan sürprizlerle karşılaşmak zorunda kalabilirsiniz. Hazırlıksız olmamanız için sizleri aydınlatıyor ve sizin için en doğru dil okulu seçeneğini birlikte keşfediyoruz.
Amerika'da dil eğitimi görmeyi istemek ve karar vermek haricinde, karar verebilmek kadar önemli olan bir konu varsa o da vize işlemleridir. Özellikle Amerika Vizesi hakkında farklı zorlukları anlatan şeyleri her geçen gün duymaktayız. Ancak vize alma işlemlerinin özellikle de bu ilke için çok güç olduğu herkesçe bilinen bir gerçek haline gelmiştir. Gerekli işlemler ve karşılaşacağınız durumlar hakkında sizleri aydınlatıyoruz. Çözüm arayışınız için bizimle iletişime geçin.

Bu öğeyi yazdır

Avrupa'da Dil Eğitimi
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 01:49 AM - Forum: Webmaster Köşesi - Cevap Yok

Site adresi: http://www.yurtdisiegitimrehberim.com
Açılış Tarihi: 4 Yıl
Tanıtım Yazısı:
Avrupa'da Dil Eğitimi
Avrupa, dil eğitimi sistemi ile farklı ülkelerden gelen birçok kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Avrupa'nın dil gelişimini destekleyen birçok ülkesi vardır. Örneğin Almanya, dil öğrenimi için oldukça elverişli bir ülke olmakla birlikte tahmin edebileceğiniz gibi yabancılık da çekmeyeceğiniz bir ülkedir. Almanya dil okulları , Almanca öğrenmek isteyenler için çok doğru bir adrestir. Almanya'da hangi dil okulunu tercih edeceğinize karar verdikten sonra gerekli olan belgeler, vize ve hesap işlemleri gibi diğer tüm konularda sizlere hizmet sunuyoruz.
Yabancı dil eğitiminde bir başka önemli adres ise İrlanda'dır. İrlanda dil okulları , İngilizce dilini öğrenmek için doğru bir adrestir. Yalnızca yazı dilinde kalan dil öğrenimi kısa zamanda tükenecektir. Fakat konuşarak öğrendiğiniz bir dil kalıcı olabilmektedir. İngilizce de konuşularak kısa zamanda uzun yollar kat edebileceğiniz bu dillerin başında gelmektedir. Hedefiniz verimli ve kalıcı bir İngilizce ise İrlanda seçeneği kesinlikle göz ardı edilmemelidir.
Almanca veya İngilizce öğrenmek istiyorsanız dil okulları hakkında doğru bilginin adresinin biz olduğunu sizlere temin ederiz. Merak ettiğiniz tüm sorularınıza çözümler getirebilmemiz için bizimle iletişime geçin.

Bu öğeyi yazdır

Malta'da Dil Eğitimi Fırsatı
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 01:27 AM - Forum: Webmaster Köşesi - Cevap Yok

Site adresi: http://www.maltaegitimfuari.com
Açılış Tarihi: 1 Yıl 8 Ay
Tanıtım Yazısı:
Malta'da Dil Eğitimi Fırsatı
İngilizce, dünyada en çok aranan ve tercih edilen bir dildir. İngilizceyi yalnızca yazı dili ile öğrenmek yetersiz kalmakta esas olarak konuşarak daha kalıcı olmaktadır. Malta, İngilizceyi verimli bir şekilde öğrenmek için doğru bir tercihtir. İklimin verdiği bir karakteristik özellik olarak sayacak olursak sıcak insanlar sayesinde yabancılık çekilmemekte ve kolay arkadaşlık kurularak İngilizce daha hızlı ve kalıcı olarak öğrenilmektedir.
Malta dil okulları , İngilizce eğitim sistemini farklı birçok dil okulu seçenekleri ile sizlere sunmaktadır. Seçeceğiniz dil okulu ile ilgili sizlerin en doğru tercihleri yapabilmesi için uzman kadromuzla yardımcı oluyoruz. Dil okulu çeşitliliği ile birlikte bu okulların fiyatlandırmaları ve eğitim programları hakkında da sizleri aydınlatıyoruz.
Yaz aylarını İngilizce öğrenerek verimli bir hale dönüştürmek isteyenler için de Malta yaz okulları sizlerin dil gelişimini desteklemekte ve birbirinden çok farklı alternatifleriyle sizlere hizmet sunmaktadır. Yurtdışı dil öğrenimi hakkında karar vermeden önce bizler doğru adres olduğumuzu temin ederiz. Malta'nın eğitim sistemi ile birlikte öğrenmek istedikleriniz haricinde diğer konular hakkında da (kültürel ve sosyal hayat gibi) sağlıklı bilgiye erişebilmeniz ve sahip olduğumuz güvenilir bilgileri sizlerle paylaşabilmemiz için bizlerle iletişime geçiniz.

Bu öğeyi yazdır

Malta'da Yabancı Dil Eğitimi
Gönderen: Seomaster - 04-01-2016, 12:24 AM - Forum: Webmaster Köşesi - Cevap Yok

Site adresi: http://www.yurtdisiegitimburslari.net
Açılış Tarihi: 8 Yıl 8 Ay
Tanıtım Yazısı:
Malta'da Yabancı Dil Eğitimi
Herkes için geçerli olan birden fazla dil bilmek meselesi günümüzde geçerliliğini korumakla birlikte önemini çok ama çok artırmış durumdadır. Yabancı dil eğitimi için İngiltere'de oldukça fazla imkan bulunmaktadır. Eğer bu konularda bir araştırma yaptıysanız hemen hemen her yerde karşınıza Malta dil okulları çıkmıştır. Peki, Malta'da yabancı dil eğitimi almak için ne yapmalısınız?
Malta, yabancı dil kurs programları içerisinde en çok ayrıcalığa sahip yerlerin başında gelir. Öğrencilere ve gençlere dil eğitiminin yanında pek çok imkan daha sunan Malta, neredeyse bir dil eğitimi turizmi yapmaktadır. Sadece Türkiye'de değil dünyanın birçok yerinde yaşayan gençler için en çok tercih edilen yerlerin başında gelir. Özellikle yaz aylarında Malta'da adeta bir dünya karnavalı vardır. Malta yaz okulları her yaştan gencin yaz okulunu geçirmek için buluşma noktasıdır. Yaz tatili doğru değerlendirmek için Malta gibi iyi bir fırsat olamaz. Yabancı dilini geliştirmek bir yana dünyanın birçok farklı ülkesinden arkadaş edinebilir ve edindiğiniz arkadaşlığı Türkiye'ye döndüğünüzde de sürdürebilirsiniz.

Bu öğeyi yazdır

Yurtdışı Eğitimde Dil Okullarının Önemi
Gönderen: Seomaster - 03-31-2016, 11:58 PM - Forum: Webmaster Köşesi - Cevap Yok

Site adresi: http://www.yurtdisiegitimburslari.net
Açılış Tarihi: 8 Yıl 8 Ay
Tanıtım Yazısı:
Yurtdışı Eğitimde Dil Okullarının Önemi
Tartışmasız bir şekilde ülkemizden pek çok genç ülke dışına çıkarak eğitim almak istemektedir. Bu arayışının sonucu birçok yabancı ülke dil okulları ve kursları gözlerini bizim ülkemize çevirmiş durumdadır. Ancak bu yabancı dil okulları ve kursları içerisinde kaliteli bir dil eğitimi ve kursu programına katılmak için ne yapılmalıdır. Bu açıdan bakıldığında yurtdışı eğitim için seçim yapmak oldukça önemlidir.
Tüm bu bilgiler ışığında yurtdışı eğitimin önemi ve birçok meslek için zorunluluğunu göz önüne aldığımızda bu arayış içerisine giren gençler ne yapmalı? İlk yapılacak iş çok ciddi bir araştırma içerisine girmek. Bunun için yurtdışı dil okulları hakkında detaylı bilgi veren sitemiz sayesinde merak ettikleri tüm soruların cevaplarına ulaşabilirler. Bununla birlikte araştırma yaptıkları kurs veya eğitim programı hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak istiyorsa iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilir alanında uzman eğitim danışmanlarımızda ayrıntılı bilgi alabilirler.
Kişisel gelişim ve mesleki ilerleme için mutlaka yurtdışında eğitim alınmalıdır. Yabancı ülkelerden alınan eğitim sayesinde hem yabancı diliniz gelişir hem de mesleki ve arkadaş çevrenizde daha prestijli bir konumda olursunuz.

Bu öğeyi yazdır