| Hoşgeldin Ziyaretçi |
Mesaj atabilmek için forumumuza kayıt olmalısınız.
|
| Çevrimiçi Kullanıcılar |
Şu anda 36 çevrimiçi kullanıcı var. » 0 üye | 35 Misafir Applebot
|
| En Son Konular |
No Commitment, Just Pleas...
Forum: My Forum
Son Mesaj: mahiralemdar
12-17-2025, 04:05 AM
» Cevaplar: 2
» Gösterim: 3,349
|
Looking for a good time M...
Forum: My Forum
Son Mesaj: mahiralemdar
02-06-2025, 02:07 AM
» Cevaplar: 1
» Gösterim: 3,349
|
Gantt Çizelgesi: Proje Yö...
Forum: Webmaster Köşesi
Son Mesaj: seocum59
07-03-2024, 08:44 AM
» Cevaplar: 0
» Gösterim: 161
|
Donmadan İptv Hizmetleri
04-14-2021, 12:00 PM
» Gösterim: 154
|
haber sitesi tanıtmı
09-08-2020, 08:23 AM
» Gösterim: 156
|
Esenyurt İkinci El Eşya A...
Son Mesaj: ajans207
04-27-2020, 11:49 PM
» Gösterim: 164
|
Sait İskender
03-08-2019, 02:33 PM
» Gösterim: 149
|
Iyzico abonelik tahsilatl...
03-08-2019, 02:18 PM
» Gösterim: 160
|
Iyzico abonelik tahsilatl...
03-08-2019, 05:56 AM
» Gösterim: 158
|
Prodüksiyon ve Organizasy...
03-06-2019, 06:35 AM
» Gösterim: 151
|
|
|
| Yurtdışı Eğitimi |
|
Gönderen: Seomaster - 03-31-2016, 11:09 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Site adresi: http://www.yurtdisiegitimsite.com/
Açılış Tarihi: 8 Yıl 8 Ay
Kullanılan Yazılım:Wordpress
Tanıtım Yazısı:
Yurtdışı Eğitimi
Yurtdışında eğitim görebilme şansı, sanıldığı gibi karmaşık ve zor değildir. Birden fazla ülkede eğitim görme şansınız vardır. Üniversiteler ve dil okulları hakkında mevcut tüm bilgi ve tecrübelerimiz dahilinde sizleri aydınlatıyoruz. Yurtdışında eğitim görme fikri herkese çok cazip gelir fakat ekonomik boyutunu düşündükten sonra vazgeçilir. Oysa ekonomik boyutu sanıldığı gibi külfetli değildir. Yurtdışı eğitim fiyatları hakkında merak ettiğiniz her şeyi en doğru şekilde ve ayrıntılarıyla sizlerin bilgisine sunuyoruz. Bunların yanında çeşitli ülkelerin eğitim sertifikaları hakkında da sizleri aydınlatıyor ve bilgilendiriyoruz. Mesleki yönelimlerinize göre hangi ülkedeki dil okullarının, üniversitelerin veya sertifika programlarının sizler için daha verimli olabileceği konusunda da analizleme yapıyor ve sizler için en doğru kararı vermenize yardımcı oluyoruz.
Yurtdışında eğitim gören kişiler, mezun olduktan sonra ülkemize döndüklerinde orada edindikleri eğitim ve öğrenimin yanında, doğru tercihleri sebebi ile sosyo-kültürel alt yapıya sahip oluyor ve iş hayatında da çabuk ve kolay iş bulmakla yetinmiyor, kariyerlerinde de başarıyı ve kalıcılığı yakalıyorlar. İmkansız olarak düşündüğünüz hayat sizlere uzak değil. Merak ettiklerinizi en güvenilir şekilde sizlerle paylaşmamız için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
|
|
|
| Kanada'da eğitim görmek |
|
Gönderen: Seomaster - 03-31-2016, 10:22 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Site Adresi: http://www.kanadaegitimrehberi.com
Açılış Tarihi: 4 Yıl 8 Ay
Kullanilan Yazilim:Özel Tasarım
Tanitim yazisi:
Kanada'da eğitim görmek
Kanada'da Concordia, Carleton, St. Mary's, Victoria gibi bilinen üniversitelerin yanında eğitim ve dil ile ilgili oldukça kaliteli bir eğitim sistemine sahiptir. Dil okulları ve ücretleri, vize başvuru evrakları ve işlemleri, gündelik hayatta sizleri nelerin beklediği, Kanada vatandaşı olabilmek için genel koşullar ne merak edilenler hakkında sizleri kadromuzla aydınlatıyoruz.
Kanada dil okulları , çok fazla alternatife sahiptir. Çünkü hem Fransızca hem de İngilizce konuşulmakta ve eğitimi verilmektedir. Seçeceğiniz dil okuluna ve fiyat listeleri, şehirdeki yaşam şartları ve size sunacakları imkanlar karar vermenizde önemli konulardır. Vancouver, EC Toronto, EC Vancouver ILAC Kanada Dil Okulları gibi kaliteli eğitim veren nice eğitim kurumları arasında hangisini seçeceğinize dair sizlere önemli ip uçları veriyor ve tüm sorularınızı uzman kadromuzla yanıtlıyoruz.
Kanada Vizesi için gerekli tüm belgeler ayrıntılı olarak sizlere sunulmak üzere mevcuttur. Belgeleri toplamak için ne gibi işlemler yapmanız gerektiği ve ilgili evrakları nereden ve hangi kurumlardan temin etmeniz gerektiği konularında sizleri yönlendiriyor ve tecrübelerimiz ışığında bilmek istedikleriniz hakkında yardımcı oluyoruz.
|
|
|
| İstanbul kiralık asansör |
|
Gönderen: osman75 - 03-31-2016, 11:24 AM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
İstanbul kiralık asansör firmaları arasında bu zamana kadar ve bundan sonra sizlere en uygun fiyatlı sizlere Kiralık Asansör işinde usta firmamız ile iletişime geçmeden kesinlikle karar vermeyiniz. İstanbul Kiralık asansör firmamız sizlere en uygun fiyatın yanında usta, titiz ve güvenilir hizmeti ile sektörde işlerinizin en kaliteli ve düzenli bir şekilde yapılmasını sağlanmış olmaktadır. Asansör kiralama İstanbul hizmetini çok dikkatli bir şekilde yaparak bu hizmeti sizlere vermekteyiz. Firmamız kiralık asansör firmaları arasında gerçekten de hizmet kalitesi ve kiralık asansör sayısı ile sektöründe lider firma olarak hizmet vermekten gurur duymaktayız. Eşyalarınızın taşınması aşamasında asansörün çalışma ömrü oldukça kısadır. En fazla 5 yılı dolduran asansörler artık yıpranma ve çalışma payına göre hurda kısmına ayrılmaktadır. Bizim asansörlerimiz sıfır mobilya asansörün maliyetinin de fazla olması sebebiyle kiralama kısmında çok dikkatli olmalısınız. Bu sebeple asansör satın almak yerine kiralama yöntemi sizin açınızdan tercih etmeniz daha uygun olacaktır. Özelliklede belirli aralıklarla kullanan asansörleri almak yerine kiralık asansör işlemi olarak uygun fiyatlara siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
|
|
|
| Bluecom'a Hoşgeldiniz; |
|
Gönderen: osman75 - 03-31-2016, 09:57 AM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Bluecom Contact Center ( İletişim Merkezi ) stratejik olarak çağrı merkezi ( call center ) alanında odaklanmış bir firmadır.
Pazardaki ürün çeşitliliğinin ve buna bağlı olarak rekabetin arttığı, müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu günümüz iş dünyasında firmaların, satış pazarlama faaliyetlerine, hizmet anlayışına olan bakış açılarını geliştirmeleri ya da tamamen değiştirmeleri gerekmektedir.Profesyonel bir altyapı ile kurulan Bluecom çağrı merkezi ( call center ) ile size sunulan çağrı merkezi hizmetleri ( call center hizmetleri ) şu şekildedir.
Inbound (Gelen Aramalar), Outbound (Giden Aramalar), Sms, Mail, Fax, Hp Destek (Destek Hattı) ile iletişim merkezi hizmetleri ile hedef kitlenize, doğru yerde ve doğru kanaldan ulaşarak onlarla en etkin iletişimi %100 müşteri memnuniyeti odaklı, çalışma prensibiyle hizmetler vermektedir.
Bluecom iletişim merkezleri şirketlerin çağrı merkezi hizmetleri ( call center hizmetleri ) üstlenip 7/24 saat, hizmet Sunar Ve Müşterilere Profesyonel Hizmet Verir.(Telefon, Faks, E-Mail, Web, Mektup, Sms) gibi kullanılan iletişim imkanların profesyonel konumda hizmetinize sunmaktadır.
Bluecom çağrı merkezi (call center) 7/24, profesyonel ekibi ve son teknoloji ile donatılmış, dış kaynaklı çağrı merkezi hizmeti veren bir şirkettir.
Çağrı merkezi hizmetleri Hizmet alanları ile Bluecom çagrı merkezi, sektöründe yerli ve yabancı şirketlere farklı dillerde (Almanca, İngilizce, Türkçe, Fransızca ve Arapça) hizmet vermektedir. Bluecom, uluslararası tecrübe birikimi ve müşteri odaklı partner portföyü ile Telekomünikasyon, Otomotiv Ve Medya şirketleri sektörlerinde hizmet alanlarından bazılarıdır.
|
|
|
| Pursaklar asansör kiralama |
|
Gönderen: osman75 - 03-30-2016, 06:07 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Asansör Kiralama faydaları nelerdir? Sorusuna bu güne kadar birçok yorum getirilmiştir. Bu yorumları kısaca özetlemek gerekirse taşıma sağladığı hız, hassasiyet ve ekonomik olma yönüyle özetlemek doğru olur. Kiralik Asansör hizmeti günümüzde oldukça farklı sektörlerde taşımacılık adına yapılan tüm işlerde kullanılan bir donanım olmuştur. Bu hizmeti kullanan ve görenler kendi işlerin de bu hizmeti almaya devam etmekle beraber yeri kullanıcılarında bu hizmeti kullanmasına vesile olmaktadırlar. Taşımada sağladığı üç temel nitelik asansör kiralama hizmetine olan taleplerin her geçen gün artmasına neden olmuştur. Başta evden eve nakliyat firmalarının kullandığı bir sistem olarak lanse edilse de kısa zamanda kullanıldığı alan değişik bir boyuta ulaşmıştır. Ülkemizde kiralık asansör hizmeti veren firma sayısı son iki yıl içinde yüzde dört yüz artmıştır. Bu sizlere kiralık asansör işinin nedenli revaşta olan bir hizmet dalı olduğunu anlatmanın en iyi yolu. Kiralık asansör hizmeti gün geçtikçe genişleyen öncelikle büyük illerde sonra küçük illerde sonrada ilçelerde kendini gösteren bir hizmet dalıdır. İlçe bazında örnek verecek olur isek Ankara Pursaklar asansör kiralama hizmeti buna en iyi örneklerden biridir. Pursaklar merkeze uzak olması nedeni ile yavaş gelişen bir yer olmasına karşın bu ilçede süre gelen inşaat, nakliye, cam balkon gibi sektörler Pursaklar asansör kiralama hizmetini sunan firmaların ortaya çıkmasını sağlamıştır. Pursaklar asansör kiralama hizmetinden yararlanan bu saydığımız üç sektör dışında birçok sektör olduğu es geçilmemelidir. Taleplerin fazla olması merkezden uzak olan bu ilçede bir girişimcinin Pursaklar asansör kiralama hizmetini sunmasıyla başlamıştır.
|
|
|
| Termal sular nasıl kullanılır? |
|
Gönderen: osman75 - 03-30-2016, 02:27 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Taraklı Termal su, vücudun çeşitli hastalıklarına ve romatizmalı ağrılara iyi geldiği bilinirken aynı zamanda cilt hastalıklarına da oldukça iyi gelmektedir.
Etkisi ve faydası tıbbi anlamda kanıtlanan termal sular, çeşitli şekillerde kullanılmaktadır. Termal kaplıcaya gitmeden öce termal sular nasıl kullanılır hakkında detaylı bilgiler alarak en sağlıklı biçimde evinize dönüş yapabilirsiniz.
Taraklı Termal sular nasıl kullanılır sorusunun cevabına bakıldığında kullanım şeklini belirleyen tamamen hastalığın kendisi olmaktadır. Eğer rahatsızlığınız cilt üzerinde oluşan bir rahatsızlık ise termal su ile banyo ve çamur ile masaj yaparak kolayca kullanılabilir. Termal kaplıca hizmeti vermekte olan tesislerde hastalıklarınıza göre çeşitli termal su kullanma alanları oluşturulmuştur. Sizlerde rahatsızlığınıza en iyi gelecek yöntemi tercih ederek etkili ve sağlıklı sonuçlara kolayca ulaşabilirsiniz.
Dış uygulama yöntemleri ve iç uygulama yöntemleri olmak üzere termal sular iki farklı grupta kullanılmaktadır.
Dış uygulamalar;
Dış uygulamalara bakıldığında genellikle termal su ile yapılan çeşitli banyo tipleri gelmektedir.
Banyolar ise kendi arasında farklılık göstermektedir. Küvetin içerisine yatarak tüm vücudu suya sokarak tam banyo yapmak
Sekizinci kaburga kemik hizasına kadar suyun içerisine girerek dörtte üç banyo yapmak,
Göbeğe kadar suya girerek yarım banyo yapmak,
Sadece kol ve bacakları suya sokarak lokal banyo yapmak
Duş yapmak,
Çamur maskesi yapmak çeşitli dış uygulamalardır.
İç uygulamalar;
Termal sular nasıl kullanılır sorusunun 2. Yanıtı ise iç uygulamalardır.
Ağızdan su alınarak boğaz ve bağırsakları yıkamak,
Mineralli suyu içmek,
Termal suyun buharından yararlanmak,
Bu gibi yöntemlerle termal sular farklı şekillerde kolayca kullanılabilir. Kullanım şekli tamamen sizlere kalmış durumda. Var olan hastalık tipine göre en doğru yöntemleri tercih etmeniz en etkili sonuçları almanıza yardımcı olacaktır.
http://www.taraklitermal.com/
|
|
|
| İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİMİ |
|
Gönderen: osman75 - 03-30-2016, 10:53 AM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Şirketlerin insan kaynakları, şirket için yönetimin düzenlendiği ve her türlü iş akışının yönetildiği birimdir. Bu birimdeki doğru faaliyetler firmayı iyi ve ya kötü yönde etkileyecektir. İnsan kaynaklarında görev alan personelin eğitimi bu neden ile çok önemlidir.
İnsan kaynakları birimi tüm şirketler için çok etkili bir birimdir. Bu neden ile personelin bu konuda eğitimli olması çok önemli olacaktır. insan kaynakları eğitimi bir şirket için kurtarıcı rol üstlenebilir. Bu açıdan firmaların çoğunlukla bu eksikliği gidermek için insan kaynakları konusunda eğitim veren kurumlardan yararlanmak ister. Çalışanların eğitilmesi, firma için olumlu etki yaratacağından bu konuda eğitim desteği almak önemli olacaktır. ik eğitimi alanında hizmet sunan firmalar da bu eğitimleri kaliteli bir şekilde vermelidirler. Eğitim, hayatın her anında önemli olduğu gibi firmalar için de çok önemlidir.
Eğitim konusunda hizmet almak isteyen şirketler, bu konuda hizmet sunan firmaları internetten de bulabilirler. Eğitim hizmeti sunan şirketler kalite eşliğinde sundukları hizmetleri ile şirketler için yararlı bir hizmet sunabilmektedirler.
|
|
|
| İlklerin Takımı Beşiktaş |
|
Gönderen: osman75 - 03-30-2016, 09:42 AM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Türkiyenin en köklü klüplerinin başında gelen Beşiktaş armasındaki Türkiye amblemli tek türk takımıdır. Bu şerefi 16 Mayıs 1952 yılında Türk Milli Takımını temsil ettiği için almıştır. Türkiye tarihinde namağlup şampiyon olan ilk takımdır. En fazla centilmenlik kupası alan takımdır Beşiktaş. Görüldüğü üzere ilklerin ve gönüllerin takımıdır karakartal. Taraftarından başkanına her zaman konuşulan takım olmuştur. Bir Liverpool maçı yaşandıki Türkiye'de yeryüzünde öyle bir maç daha ne yaşanır nede oynanır. Muhteşem bir atmosfer ve desibel rekoru kırılmıştı. O maçın ertesi günü bütün dünya basınınında haber olan kartal'ımız uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir maça ev sahipliği yapmıştı.
Nasıl unutulurduki öyle bir maç, tabiki unutulmazdı ne maçlar oynamıştı Bjk ne mutluluklar yaşatmıştı. Sesimiz kısılana kadar bağırmıştık, her zaman sevinemesekte hüzüntüsünüde sevmiştik. Böylesine bir sevda yaşanmazdı ancak gönüllerde yaşanırdı Bjk aşkı. Yabancı takımlara karşı alınan galibiyetler her zaman önemli olmuştur. Asıl hedef yurt dışı başarıları kazanarak dünya basınında yerimizi almak değilmi. Türkiye şampiyonlukları yaşanır, Türkiye kupası ve daha nice kupalar turnuvalar gelir geçer. Önemli olan şampiyonlar ligi ve Uefa'da kazanılacak başarılardır.
Bjk haberleri sunduğumuz Bjkdinle.com üzerinden takımımız Beşiktaş'ın bu başarıları kazanmak için bu sene hiç olmadığı kadar yaklaştığını takip edebilirsiniz. Takımdaki kadro uyumu hiç olmadığı kadar müthiş ve yerli olmasına rağmen Türk oyuncularının kalitesi çok yüksek. Oğuzhan, Cenk Tosun, Olcay Şahan, Tolgay Arslan, Ersan Gülüm, Kerim Frei, Necip uysal bu saydığımız futbolcular milyon $ değerindeki futbolculardır. Hangi klübe gitse şampiyonluk adına büyük derecede katkı yapacak futbolcular olurlar. Özellikle içlerinden ayrılması gereken ikitanesi varki geleceğin ve Türk Milli takımının değişmez oyuncular başında gelecek olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Tabiki Oğuzhan ve Olcay Şahan'dan bahsediyoruz. Olcay'ın orta sahada çalışkanlığı yılmadan koşarak takıma katkı sağlaması dakika 90'da bile depar atması takıma büyük katkı sağlamakta. Geçen sene spor programlarında ve hocasından kesik yiyen Oğuzhan kendini toparladı. Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinden sonra güneş gibi doğan futbolcu tekrar kendini buldu. Geçen sene ne konuşuluyordu ? Oğuzhan kendine bakmıyor, iyi futbolcu ama sağlam değil güçlü değil. İkili mücadelerde çabuk yere düşüyor bu performansıyla takıma bile girmesi büyük sürpriz olur görüşleri hakimdi. Bu görüşlerinde büyük bir kısmına katılmamakta imkansızdı. Ama bu sene ayrı bir performans göstererek kendine güvenenleri yanıltmayarak takımın ve inanıyoruz ki Türk Milli takımının değişmez futbolcusu olacaktır.
Bu performansın devam etmesi halinde çok yakın zamanda yabancı klüplerin listesinede girmesi sürpriz olmaz. Yabancı klüplerin scot ekipleri öyle bir iki maça bakarak analiz yapmıyor. Bir futbolcuyu almayı kafalarına koydukları zaman o futbolcuyu uzun zaman izleyerek hatta bir sezon izleyerek gün ve gün raporlar tutuluyor. Oyuncunun yaşına bakılıyor ve oynadığı futbolla gelecek vaad edip etmeyeceğine bakılarak transfer kararı alınıyor. Bizim yöneticilerimiz gibi bir iki maç kaseti izleyerek veya sosyal medyada yazılanları okuyarak futbolcu transfer edilmiyor.
Futbolcunun yaşantısından, kendisine bakıp bakmamasından aile yaşantısına kadar araştırılması daha sonrasında karar verilmesi o takımları büyük takım yapıyor. Bu anlattıklarımıza en büyük örneği Sergen Yalçın zamanında kendi vermişti. Bir televizyon programında Real Madrid beni zamanında almaya gelmişti. Hatta çokta ciddiydiler benim hakkımda Türkiye'den bilgi aldıktan sonra beni almaktan vazgeçtiler diye kendi anlatmıştı. Buradanda rahatça anlayabiliyoruzki bir futbolcunun başarılı olması Sergen Yalçın'dan bahsediyoruz, Sergen Yalçın dahi olması kendine özel hayatında bakmaması demek o transferin gerçekleşmeyeceği anlamına geliyor. Bizim yöneticilerimizin hangisi bu kriterlere önem veriyor. Soruyu yanlış sormuş olabiliriz hangisi o futbolcu hakkında ne kadar bilgiye sahip. Sahip olsa dahi ne kadarı o bilgileri dikkate alarak o transferden vazgeçme cesaretini gösterebilir. Bu sorulara cevapları bulduğumuz zaman Türk futbolu bir yerlere gelir. Başarılar gelir geçer önemli olan başarıları kalıcı hale getirmek ve o kalıcılığı uzun süre başararak belli bir yere gelmektir. Buna bu sene beşiktaş bir adım atabilir ve devam ettirmesi adına çalışmalarda bulunabilir. Şenol hocanın bu takımın başına geldiğinde dünya klübünün başına geldim ve yapabileceklerimi karşılayabilecek bir klüp demişti. Şimdi ne demek istediğini daha iyi anlıyoruz. Gerek oynattığı futbolla gerekse 90 dakika mücadele hırsıyla izleyenlere zevk veren, heran gol olabilecek hissi veren maçın 90 dakika izlenmesini sağlayan bir futbol var sahada. Bunu başarabilen ender hocalardan olan Şenol hocaya başarılarının devamını diliyoruz.
|
|
|
| Emlak Aracım |
|
Gönderen: osman75 - 03-29-2016, 07:17 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
İnternet siteleri üzerinden birçok bilgiye ulaşma, alışveriş yapma imkanı bulabilirsiniz. Bu siteler arasında kişilerin arsa, iş yeri veya konut ihtiyaçlarına göre de internet siteleri bulunmaktadır. Emlak siteleri arasında güvenilir bir internet sitesi olan Emlak Aracım sitesi birçok kişinin tercih ettiği bir sitedir. İnternet sitesi üzerinde birçok ilan bulunmaktadır. Konut, iş yeri ilanlarının yanı sıra emlak haberleri de internet sitesinin içerisinde yer almaktadır. Sitede emlak ofisleri hakkında da bilgi alabileceğiniz bir bölüm bulunmaktadır.
İnternet sitesinde sadece satılık daire , satılık arsa ilanlarına ulaşmak için değil ilan vermek içinde kullanmak mümkündür. Eğer kiraya vermek istediğiniz, satmak istediğiniz bir mülkünüz varsa bu sitede ilan verebilirsiniz. Binlerce müşteriyi buluşturan internet sitesi, emlak siteleri arasında standart belirleyici kalitede hizmet vermektedir.
Firma Hakkında
Yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları sunan Emlak Aracım internet sitesi birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Sayfa üzerinden arsa ilanlarına veya kiralık ev ilanlarına ulaşmanız mümkündür. Satılık ve kiralık olarak kategorilenmiş ilanlar sizin ihtiyacınıza kolay yoldan ulaşmanızı sağlamaktadır. Site içerisinde bulunan blog kısmından gayrimenkul sektörüne dair birçok bilgiye ulaşma şansınız bulunmaktadır. Aynı zamanda haberler kısmında da emlak sektörünün en güncel haberleri yer almaktadır.
Site üzerinden sadece ilanlara değil bulunduğunuz bölgede bulunan emlak ofislerinin bilgilerine de ulaşabilirsiniz. Güvenilir bir emlak sitesi olan site birçok kişi tarafından aktif olarak kullanılmaktadır.
http://www.emlakaracim.com
|
|
|
| SAÇ GÖLGELENDİRME | SAÇ PİGMENTASYON |
|
Gönderen: osman75 - 03-29-2016, 05:11 PM - Forum: Webmaster Köşesi
- Cevap Yok
|
 |
Saç gölgelendirme sac dokulmеsi surecіnіn baslamasi ile birlikte; inсеlmis, zayiflamis saclar, bеlirginlеsеn sacli dеri, cogunluklа bireylerin рroblem уasamaѕina neden olmustur. Sacsiz derinin bеlirginlеsmеsi, kеllіgіn dаhа fazla ortаyа cikmasi, bіreylerіn mutsuz olmaѕina okunusu hаttа fotograf cektіrmekten de kacinmasina nicin olur.
Sac dokulmesini durdurmаk yоlunа umumi olarak naturel urunlerden, ѕagaltan sаgаltim yontemlerinden yararlanilir ve az da olѕa saclarin yerinde gorunmеsi sаglаnmаyа calisilir. iуilestiren yontemlerle sac dokulmesі engellenebilir zаit sac telleri guclеnеbilir, kаlinlаsаbіlіr аncаk bu pozіѕyon yalnizca bu sistem kullanildigi muddet іcerіnde tesirli оlur. Sagaltim ve saç gölgelendirme uygulamaları birakildiktan sonra ѕac kokleri yеnidеn еskі halіne donеr lakin tahavvul siddetle gelіsmez, аlcаk bіrlеsіk bicimdе ilerler оkunusu anсak sure sonra tеkrar sacsiz toplanti оrtaya cikаr ve kellik bеlirginlеsmis olur.
Sac dokulmesіne yonelik tedаvilerinden en etkіlі olani sac еkimi yontemidir. Sac ekimi yontemi ilе dokulme meydana gelen bolgeler kapatilir. Sаc ekimi yontemi; eѕen saclarin bulundugu bolgeden alinan sаc koklerіnіn sacsiz bolgеyе naklі ile gerceklesir.
Sаc ekіmі уonteminin sayilmazsa ayni okunusu golgеlеmе tеknigi bulunmakta ki bu уontеm sac еkimindеn daha kisаcа okunusu henuz emekѕiz tеk yontemdir.
Sac Golgeleme Teknigi Nеdir?
Molеkulеr cаpi 20 mikrondan kucuk buѕbutun dogal, bitkisel pigmentlerden urеtilеn boуanin ten uѕtune yerlestirilmesidir. Bu boуalar dogada bulunan minеrallеr ve nеbati pigmentlerin bilesiminden elde еdilir okunusu yer etkіsі olmadigi bіlіnmektedіr.
Sac Golgeleme Tеknіgі Uygulаmаsindа Kullanilan аygit okunusu Pigmentler
Bu cihaz cіldіn duyarli уaрisina bakilirsa zаtî uyаrlаnmis, disli іlе calisan ve %100 hifzissihha garantisi olan kisiye zatî cіhazlardir.
Mіcropіgmentatіon da sаdece cok etkіlі kаlitede рigmеntlеr, sterilize edіlmіs, yаlnizcа ѕertifikali okunusu esenlіk otorіtelerіnce izinli canli maddeler іceren lot numаrаsi vе аkibet istimаl tаrihsel olan рigmentler saç pigmentasyon işleminde kullanılmaktadır.
Seуrek, dokulmeye baslaуan veya dokulmus sаclаr her devіr kisinin goruntusu ile іlgіlі tekduzelik уasamasina, ictimai haуatinda prоblemlere ѕebeр olabіlіr. Sacli derіnіn belіrgіnlesmeѕі, kellіgіn gorunur olmaѕi kisilеrin mutsuz olmasina ayrica foto cektirmekten bіlе cekіnmesіne nicin оlabiliyоr.
Gеnеlliklе katikѕiz birlesik grup urunlerden, sаgаltаn tedavilerden iane alinir okunusu ѕaclarin bir nеbzе оlsun sik, forslu gorunmеsі saglanmaya calisilir. iyilestiren okunusu tabii tеdavilеr yardimi ile sаclаrin dokulmеsi durdurulabіlіr оkunusu sаc tellerinin guclenmesі okunusu kalinlasmasi sаglаnаbilir fakat bu urunlеr kullanildigi muddеt icеrisindе bu etkilesim saglanir. tаtbik birakildigi anda isin saclar eѕkі halіne уavas аlcаk doner.
Sаc ekimi іle hep beraber goruntunun hеnuz uygun оlmasina yаrdimci olacak birlеsik oteki yontem isе; derinlemesine уillardir Amerikа’dа ve Avruра ‘da uygulanmakta olаn sсalpmiсrоpigmentatiоn yani sаcli dugun golgeleme teknigi, bеlirginlеsmеyе baslamis sаcli derinin golgeleme ilе koуu gorunmeѕini, seyrelen bolgenin daha kuvvetlі ve yerinde gorunmesi sаglаmаktаdir. Saci ѕeyrelen, ѕаc ekimi yaptirmis, ѕac ekimi уaptirmaуi dusunеn hastalarin tamamina uygulanabilen bu уontem kalicidir, tеkrari gerekmemektedіr.
|
|
|
|